Историја на цени

The chart showing Цена на удел series.
ФондГодинаМесецДатум на вреднувањеЦена на уделНето имот (NAV)Kvartal
Балансиран2009622.06.2009100,013620369287,322
Балансиран2009623.06.2009100,018520370286,542
Балансиран2009624.06.2009100,035020373654,652
Балансиран2009625.06.2009100,055720377871,572
Балансиран2009626.06.200999,991420364769,432
Балансиран2009627.06.200999,980120362463,942
Балансиран2009628.06.200999,987720364019,942
Балансиран2009629.06.2009100,107820388481,282
Балансиран2009630.06.200999,956620357692,423
Балансиран2009701.07.2009100,107020388323,233
Балансиран2009702.07.200999,933820353039,573
Балансиран2009703.07.200999,887720343657,563
Балансиран2009704.07.200999,907820347744,973
Балансиран2009705.07.200999,916620349541,843
Балансиран2009706.07.200999,797720325316,773
Балансиран2009707.07.200999,442120252905,323
Балансиран2009708.07.200999,306520225275,053
Балансиран2009709.07.200999,485420261718,493
Балансиран2009710.07.200999,287720229741,833
Балансиран2009711.07.200999,287120229630,313
Балансиран2009712.07.200999,299720232196,593
Балансиран2009713.07.200999,450920262992,043
Балансиран2009714.07.200999,610420297432,333
Балансиран2009715.07.2009100,029420382812,783
Балансиран2009716.07.2009100,127220402741,063
Балансиран2009717.07.2009100,254420428662,543
Балансиран2009718.07.2009100,272720432376,593
Балансиран2009719.07.2009100,285120434912,493
Балансиран2009720.07.2009100,524620483707,803
Балансиран2009721.07.2009100,567220492386,923
Балансиран2009722.07.2009100,523220483421,953
Балансиран2009723.07.2009100,872420554577,043
Балансиран2009724.07.2009100,847620549540,473
Балансиран2009725.07.2009100,860420552136,043
Балансиран2009726.07.2009100,872620554620,003
Балансиран2009727.07.2009100,955720571548,203
Балансиран2009728.07.2009100,806120541064,343
Балансиран2009729.07.2009100,642020507638,403
Балансиран2009730.07.2009100,974120575302,723
Балансиран2009731.07.2009100,971920574852,463
Балансиран2009801.08.2009100,941320568629,023
Балансиран2009802.08.2009100,953020571004,773
Балансиран2009803.08.2009101,178020616853,293
Балансиран2009804.08.2009101,088120598537,933
Балансиран2009805.08.2009100,860920552233,413
Балансиран2009806.08.2009100,916220563499,473
Балансиран2009807.08.2009101,125320606117,933
Балансиран2009808.08.2009101,143320609792,623
Балансиран2009809.08.2009101,154720612117,193
Балансиран2009810.08.2009101,014820583606,053
Балансиран2009811.08.2009100,810520541969,453
Балансиран2009812.08.2009100,948420570079,053
Балансиран2009813.08.2009100,937820567909,063
Балансиран2009814.08.2009100,750620529762,063
Балансиран2009815.08.2009100,786620537107,333
Балансиран2009816.08.2009100,798020539415,343
Балансиран2009817.08.2009100,384120455084,053
Балансиран2009818.08.2009100,844420564320,373
Балансиран2009819.08.2009100,905320576729,993
Балансиран2009820.08.2009101,178620632474,843
Балансиран2009821.08.2009101,487020695359,123
Балансиран2009822.08.2009101,446420687077,263
Балансиран2009823.08.2009101,457520689332,243
Балансиран2009824.08.2009101,514720700995,053
Балансиран2009825.08.2009101,729520744810,393
Балансиран2009826.08.2009101,695520737881,953
Балансиран2009827.08.2009101,699620738716,283
Балансиран2009828.08.2009101,662820731207,583
Балансиран2009829.08.2009101,673720733420,013
Балансиран2009830.08.2009101,684520735632,683
Балансиран2009831.08.2009101,528820703886,873
Балансиран2009901.09.2009101,373820672261,623
Балансиран2009902.09.2009101,501720698357,393
Балансиран2009903.09.2009101,559320710103,333
Балансиран2009904.09.2009101,716120742078,523
Балансиран2009905.09.2009101,765120752058,043
Балансиран2009906.09.2009101,775520754191,083
Балансиран2009907.09.2009101,988420797608,843
Балансиран2009908.09.2009102,132420826975,313
Балансиран2009909.09.2009102,294620860035,113
Балансиран2009910.09.2009102,378420877126,803
Балансиран2009911.09.2009102,481120898079,823
Балансиран2009912.09.2009102,464120894612,043
Балансиран2009913.09.2009102,474920896801,873
Балансиран2009914.09.2009102,603420923021,443
Балансиран2009915.09.2009102,879120979228,973
Балансиран2009916.09.2009103,208221046336,023
Балансиран2009917.09.2009103,031821010372,813
Балансиран2009918.09.2009102,879621144592,653
Балансиран2009919.09.2009102,896921148160,383
Балансиран2009920.09.2009102,907821150402,623
Балансиран2009921.09.2009102,903121149423,303
Балансиран2009922.09.2009102,851121138748,113
Балансиран2009923.09.2009102,596621086436,833
Балансиран2009924.09.2009102,378421138672,693
Балансиран2009925.09.2009102,397321142573,313
Балансиран2009926.09.2009102,457921155095,943
Балансиран2009927.09.2009102,467721157126,903
Балансиран2009928.09.2009103,017221270566,143
Балансиран2009929.09.2009102,955021257732,733
Балансиран2009930.09.2009102,954021257518,294
Балансиран20091001.10.2009102,799121225535,854
Балансиран20091002.10.2009102,588021181959,044
Балансиран20091003.10.2009102,604321185327,954
Балансиран20091004.10.2009102,613921187314,194
Балансиран20091005.10.2009102,771121219772,164
Балансиран20091006.10.2009103,262121332978,434
Балансиран20091007.10.2009103,416221326557,674
Балансиран20091008.10.2009103,817521409305,804
Балансиран20091009.10.2009104,145421476945,004
Балансиран20091010.10.2009104,151221478134,374
Балансиран20091011.10.2009104,160021479947,484
Балансиран20091012.10.2009104,342621517599,684
Балансиран20091013.10.2009104,505321562994,104
Балансиран20091014.10.2009105,209721708347,664
Балансиран20091015.10.2009105,311321729309,524
Балансиран20091016.10.2009104,526621567403,674
Балансиран20091017.10.2009104,518421565698,154
Балансиран20091018.10.2009104,526621567401,864
Балансиран20091019.10.2009104,690721601260,624
Балансиран20091020.10.2009105,106121686973,864
Балансиран20091021.10.2009104,885021699308,074
Балансиран20091022.10.2009104,518821623559,124
Балансиран20091023.10.2009104,437621606752,524
Балансиран20091024.10.2009104,445321608349,894
Балансиран20091025.10.2009104,453021609947,564
Балансиран20091026.10.2009104,432821605762,134
Балансиран20091027.10.2009103,895821494658,594
Балансиран20091028.10.2009103,589821431350,404
Балансиран20091029.10.2009103,709521456127,614
Балансиран20091030.10.2009103,612321436019,394
Балансиран20091031.10.2009103,609921435522,214
Балансиран20091101.11.2009103,615921436759,054
Балансиран20091102.11.2009103,489521410615,074
Балансиран20091103.11.2009103,298221371032,324
Балансиран20091104.11.2009103,831821481431,944
Балансиран20091105.11.2009103,931021501953,994
Балансиран20091106.11.2009104,074721531681,934
Балансиран20091107.11.2009104,087221534268,934
Балансиран20091108.11.2009104,093421535554,434
Балансиран20091109.11.2009104,449821609271,244
Балансиран20091110.11.2009104,417721602644,164
Балансиран20091111.11.2009104,509021621522,684
Балансиран20091112.11.2009104,328021584072,304
Балансиран20091113.11.2009104,464121612244,694
Балансиран20091114.11.2009104,504421620577,524
Балансиран20091115.11.2009104,510021621735,714
Балансиран20091116.11.2009103,825221480059,084
Балансиран20091117.11.2009103,529521418889,934
Балансиран20091118.11.2009103,875121490389,144
Балансиран20091119.11.2009103,637021444125,364
Балансиран20091120.11.2009103,481221411883,664
Балансиран20091121.11.2009103,459621407419,294
Балансиран20091122.11.2009103,430621401403,444
Балансиран20091123.11.2009103,680521453113,384
Балансиран20091124.11.2009102,740621258637,054
Балансиран20091125.11.2009102,437621195938,334
Балансиран20091126.11.2009102,131021132501,384
Балансиран20091127.11.2009102,548421218864,454
Балансиран20091128.11.2009102,656921241326,444
Балансиран20091129.11.2009102,662621242507,924
Балансиран20091130.11.2009102,015121108526,904
Балансиран20091201.12.2009102,605621230707,664
Балансиран20091202.12.2009103,241221362219,294
Балансиран20091203.12.2009102,940221299939,004
Балансиран20091204.12.2009102,835521278278,804
Балансиран20091205.12.2009102,877321286919,954
Балансиран20091206.12.2009102,883121288134,604
Балансиран20091207.12.2009102,635821239966,974
Балансиран20091208.12.2009102,601721232914,834
Балансиран20091209.12.2009101,966421101430,844
Балансиран20091210.12.2009101,976321103485,034
Балансиран20091211.12.2009102,006321109704,584
Балансиран20091212.12.2009101,992721106884,004
Балансиран20091213.12.2009101,998721108115,474
Балансиран20091214.12.2009102,698121252852,854
Балансиран20091215.12.2009102,801521274252,594
Балансиран20091216.12.2009102,748221263235,664
Балансиран20091217.12.2009102,266321163493,614
Балансиран20091218.12.2009102,344521179681,664
Балансиран20091219.12.2009102,347021180205,134
Балансиран20091220.12.2009102,353021181438,464
Балансиран20091221.12.2009102,308421172203,644
Балансиран20091222.12.2009102,508121213529,804
Балансиран20091223.12.2009102,574021227186,664
Балансиран20091224.12.2009102,788921271650,564
Балансиран20091225.12.2009102,670421276106,054
Балансиран20091226.12.2009102,632721268298,914
Балансиран20091227.12.2009102,638321269452,254
Балансиран20091228.12.2009102,519221244778,574
Балансиран20091229.12.2009102,517121244349,234
Балансиран20091230.12.2009102,526621246313,734
Балансиран20091231.12.2009102,579621257300,101
Балансиран2010101.01.2010102,530721247154,531
Балансиран2010102.01.2010102,534521247948,081
Балансиран2010103.01.2010102,538321248742,011
Балансиран2010104.01.2010102,778921298604,561
Балансиран2010105.01.2010103,079821360944,261
Балансиран2010106.01.2010103,067621358418,361
Балансиран2010107.01.2010102,983921341068,611
Балансиран2010108.01.2010103,160321377633,721
Балансиран2010109.01.2010103,281521402754,771
Балансиран2010110.01.2010103,285221403524,511
Балансиран2010111.01.2010103,277421401893,881
Балансиран2010112.01.2010102,906621325052,821
Балансиран2010113.01.2010102,921021328043,341
Балансиран2010114.01.2010102,961921339523,491
Балансиран2010115.01.2010102,799421305849,821
Балансиран2010116.01.2010102,891221324859,921
Балансиран2010117.01.2010102,894821325614,421
Балансиран2010118.01.2010102,952121337480,111
Балансиран2010119.01.2010103,198021388445,291
Балансиран2010120.01.2010103,191121387017,871
Балансиран2010121.01.2010103,335121416869,771
Балансиран2010122.01.2010103,117421371757,861
Балансиран2010123.01.2010103,067221361343,461
Балансиран2010124.01.2010103,070821362096,141
Балансиран2010125.01.2010102,886521323902,561
Балансиран2010126.01.2010102,835921313409,321
Балансиран2010127.01.2010102,720621289505,761
Балансиран2010128.01.2010102,410821225298,831
Балансиран2010129.01.2010102,692521283693,741
Балансиран2010130.01.2010102,928921332679,481
Балансиран2010131.01.2010102,932421333395,981
Балансиран2010201.02.2010105,523721870475,501
Балансиран2010202.02.2010105,878721944050,061
Балансиран2010203.02.2010106,102921990512,041
Балансиран2010204.02.2010105,619721890371,371
Балансиран2010205.02.2010104,905521742353,241
Балансиран2010206.02.2010104,913621744015,841
Балансиран2010207.02.2010104,913321743966,081
Балансиран2010208.02.2010104,906921745643,381
Балансиран2010209.02.2010104,793421722098,761
Балансиран2010210.02.2010105,284721823948,151
Балансиран2010211.02.2010105,501521868888,601
Балансиран2010212.02.2010105,641421897889,531
Балансиран2010213.02.2010105,760221922518,451
Балансиран2010214.02.2010105,759821922426,631
Балансиран2010215.02.2010105,667921903371,701
Балансиран2010216.02.2010106,114721995983,241
Балансиран2010217.02.2010106,278622029961,561
Балансиран2010218.02.2010106,208222015369,461
Балансиран2010219.02.2010106,350022044765,961
Балансиран2010220.02.2010106,390322053127,201
Балансиран2010221.02.2010106,389822053025,231
Балансиран2010222.02.2010106,208822015506,901
Балансиран2010223.02.2010105,765421923582,801
Балансиран2010224.02.2010105,778621926314,061
Балансиран2010225.02.2010105,450421858289,951
Балансиран2010226.02.2010105,639121897415,811
Балансиран2010227.02.2010105,567721882601,761
Балансиран2010228.02.2010105,567221882510,091
Балансиран2010301.03.2010105,677021941521,411
Балансиран2010302.03.2010105,726621951823,791
Балансиран2010303.03.2010105,694021945054,401
Балансиран2010304.03.2010105,814421970040,601
Балансиран2010305.03.2010105,981922004815,911
Балансиран2010306.03.2010106,115422032552,491
Балансиран2010307.03.2010106,114922032445,171
Балансиран2010308.03.2010106,380422090562,291
Балансиран2010309.03.2010106,299122073674,521
Балансиран2010310.03.2010106,577522131492,061
Балансиран2010311.03.2010106,516522118832,111
Балансиран2010312.03.2010106,408122096325,571
Балансиран2010313.03.2010106,347322083700,321
Балансиран2010314.03.2010106,346822083588,931
Балансиран2010315.03.2010105,953122001840,061
Балансиран2010316.03.2010106,027622017304,951
Балансиран2010317.03.2010106,084722034153,001
Балансиран2010318.03.2010106,248022068083,401
Балансиран2010319.03.2010106,507322121933,471
Балансиран2010320.03.2010106,632822147993,171
Балансиран2010321.03.2010106,632222147877,081
Балансиран2010322.03.2010106,788822180406,081
Балансиран2010323.03.2010106,814722185790,351
Балансиран2010324.03.2010106,403022107992,751
Балансиран2010325.03.2010106,539022136255,681
Балансиран2010326.03.2010106,410622109577,451
Балансиран2010327.03.2010106,422922112136,011
Балансиран2010328.03.2010106,422422112022,611
Балансиран2010329.03.2010106,536722135773,691
Балансиран2010330.03.2010106,635122156217,491
Балансиран2010331.03.2010106,567722145122,562
Балансиран2010401.04.2010107,028922245943,112
Балансиран2010402.04.2010107,049522250214,322
Балансиран2010403.04.2010107,048822250063,262
Балансиран2010404.04.2010107,048022249912,212
Балансиран2010405.04.2010107,093822259426,732
Балансиран2010406.04.2010107,110022269750,632
Балансиран2010407.04.2010107,115522270898,792
Балансиран2010408.04.2010107,207422290008,842
Балансиран2010409.04.2010107,531227344852,912
Балансиран2010410.04.2010107,441627322066,082
Балансиран2010411.04.2010107,441327321994,382
Балансиран2010412.04.2010107,393127309743,172
Балансиран2010413.04.2010107,003927210772,992
Балансиран2010414.04.2010107,301127289358,262
Балансиран2010415.04.2010107,365227396693,092
Балансиран2010416.04.2010107,095227327816,172
Балансиран2010417.04.2010107,083227324733,452
Балансиран2010418.04.2010107,082427324539,372
Балансиран2010419.04.2010106,923527283992,272
Балансиран2010420.04.2010107,081227324245,522
Балансиран2010421.04.2010106,696727226123,712
Балансиран2010422.04.2010106,519227180816,632
Балансиран2010423.04.2010106,667727218718,152
Балансиран2010424.04.2010106,682327222457,322
Балансиран2010425.04.2010106,681427222208,212
Балансиран2010426.04.2010106,501727176371,522
Балансиран2010427.04.2010106,029027055745,332
Балансиран2010428.04.2010105,692926981243,742
Балансиран2010429.04.2010105,721827003625,212
Балансиран2010430.04.2010105,309126898204,362
Балансиран2010501.05.2010105,243026881311,412
Балансиран2010502.05.2010105,242026881057,862
Балансиран2010503.05.2010105,049326831838,462
Балансиран2010504.05.2010104,091126593357,202
Балансиран2010505.05.2010103,579826475853,692
Балансиран2010506.05.2010102,603626226343,342
Балансиран2010507.05.2010101,581925965183,042
Балансиран2010508.05.2010101,528225951462,312
Балансиран2010509.05.2010101,528225951444,872
Балансиран2010510.05.2010103,953026571243,812
Балансиран2010511.05.2010103,363426420540,112
Балансиран2010512.05.2010104,201426637745,672
Балансиран2010513.05.2010103,669226501871,612
Балансиран2010514.05.2010102,900226305295,322
Балансиран2010515.05.2010103,038126340548,512
Балансиран2010516.05.2010103,037726340447,942
Балансиран2010517.05.2010102,798126370452,152
Балансиран2010518.05.2010103,006026423781,152
Балансиран2010519.05.2010102,514126298208,272
Балансиран2010520.05.2010101,556026052412,652
Балансиран2010521.05.2010101,641926074456,152
Балансиран2010522.05.2010101,641726074387,682
Балансиран2010523.05.2010101,641426074319,212
Балансиран2010524.05.2010101,421626017947,652
Балансиран2010525.05.2010100,807825860488,592
Балансиран2010526.05.2010101,129725943047,812
Балансиран2010527.05.2010102,081526242232,602
Балансиран2010528.05.2010102,063826237682,172
Балансиран2010529.05.2010101,847126181962,242
Балансиран2010530.05.2010101,846926181911,262
Балансиран2010531.05.2010101,833726178519,532
Балансиран2010601.06.2010101,526626119575,582
Балансиран2010602.06.2010101,990626240541,562
Балансиран2010603.06.2010102,197826293837,402
Балансиран2010604.06.2010101,127426031994,602
Балансиран2010605.06.2010101,489326125149,892
Балансиран2010606.06.2010101,489226125114,272
Балансиран2010607.06.2010100,628225903476,732
Балансиран2010608.06.2010100,577825890503,622
Балансиран2010609.06.2010100,252425806748,232
Балансиран2010610.06.2010100,688325918950,942
Балансиран2010611.06.2010100,517025895872,382
Балансиран2010612.06.2010100,371525858387,472
Балансиран2010613.06.2010100,371525858369,852
Балансиран2010614.06.2010100,608625922470,952
Балансиран2010615.06.2010101,162126065059,942
Балансиран2010616.06.2010101,475626145852,202
Балансиран2010617.06.2010101,482626147655,302
Балансиран2010618.06.2010101,678826198192,912
Балансиран2010619.06.2010101,665026194647,652
Балансиран2010620.06.2010101,664826194605,412
Балансиран2010621.06.2010102,155826321114,682
Балансиран2010622.06.2010101,618126182552,722
Балансиран2010623.06.2010101,655126192683,142
Балансиран2010624.06.2010100,963726014552,302
Балансиран2010625.06.2010101,003226075487,862
Балансиран2010626.06.2010101,013426078119,532
Балансиран2010627.06.2010101,012226077815,632
Балансиран