КБ Публикум - Новости

Почитувани,

Ви ги пренесуваме најновите економски податоци, информации и трендови кои ја одбележаа минатата неделa и имаа влијание врз меѓународните пазари на капитал. Неделниот преглед можете да го превземете на следниот линк.

Со почит,

КБ Публикум инвест АД Скопје